Dezvoltare Conştiinţă: Nivelul de Conştiinţă: Instinctual -> Emoţional -> Raţional = Calitate Umană

Ce?
Conştiinţa mă defineşte ca OM, iar ea este cea care îmi determină modul în care mă raportez la viaţă, filtrul prin care percep lumea.
Nivelul de Conştiinţă este cel care îmi seteaza valorile, gândurile, mentalitatea, emoţiile şi, în final, comportamentul.
A mă calibra corect, mă ajută să înţeleg DE CE trăiesc ce trăiesc, să descifrez comportamentele celor din jurul meu şi, dacă vreau, să evoluez.

De ce?
Ca să mă bucur de viaţă, să savurez cât mai mult această experienţă magnifică, trebuie să o înţeleg cât mai bine.
Iar ca să o înţeleg cât mai bine, trebuie să-mi Dezvolt Conştiinţa, să-mi ridic Nivelul de Conştiinţă: Instinctual -> Emoţional -> Raţional.
E foarte complicat, aproape imposibil să am o viaţă frumoasă, dacă sunt egoist, dacă nu ţin cont de ceilalţi, dacă nu sunt un OM de calitate.

Te invităm la Qipa Conferinţa #12: Dezvoltare Conştiinţă: Ridicarea Nivelului de Conştiinţă: Cum? Partea a 3-a, online, pe Zoom.

Vom ”săpa” împreună cât de adânc vom putea pentru a identifica nivelul pe care îl avem ACUM şi pentru a ne alege DESTINAŢIA: Nivelul de Conştiinţă pe care ni-l dorim.

Gazde vor fi: Ioana Pielescu şi Cătălin Chiţeş. Traineri. Consultanţi. Coach-i. Dar mai ales cautători şi exploratori în domeniul evoluţiei umane, a conştiinţei, de peste 20 de ani.

Pentru participare, te rugăm frumos să te înregistrezi aici:

După înregistrare, vei primi un e-mail de confirmare în care vei găsi informaţiile necesare pentru participare.
Numărul maxim de participanţi: 100

Evenimentul va fi înregistrat audio & video şi distribuit pe reţelele de socializare. Participând, îţi dai acordul asupra acestui lucru.

Comunică cu noi: Qipa@Qipa.net

Eveniment GRATUIT

Dacă îţi place ce facem și vrei să ne susţii:  http://catalinchites.ro/sustine/
Mulţumim mult!                                                          http://catalinchites.ro/multumim/
Dacă vrei să știi ce facem cu banii tăi:          http://catalinchites.ro/raport/

Mulţumim! Aşteptăm să ne vedem!

Toate cele bune,
Qipa Echipa (Mădălina, Ioana, Cătălin)